7CQ Geschenkenbon


nl     fr     en

IDEAAL VOOR TIJDENS EEN CITYTRIP !

 

Het ideale geschenk voor mensen die graag eens wat anders hebben... schenk 2 of 5 dagen plezier aan vriend, collega of familie met deze interessante geschenkenbon, ideaal voor een verjaardag, een relatiegeschenk, een kerstgeschenk of een andere gelegenheid...


Geschenkenbon van 12 EUR:

Voor 12 EUR bekomt u van 7CQ een pdf waarop een unieke code staat. Vul daartoe onderstaand webformulier in. U kan de pdf dan afdrukken en aan de begunstigde schenken. Deze kan vervolgens de code opgeven in een aan ons gerichte email (aan besteldienst@7cq.be) en mag daarbij dan twee “7CQ steden” uitkiezen in een uitvoering naar keuze.

De pdf’s van de wandelingen worden dan vrij van kost aan de begunstigde toegestuurd via een reply.  

De 12 EUR betaalt u via overschrijving binnen de 3 dagen na ontvangst van de gevraagde geschenkenbon (alle gegevens zitten daartoe bij de email die wij toezenden).


Geschenkenbon van 24 EUR:

Voor 24 EUR bekomt u van 7CQ een pdf waarop een unieke code staat. Vul daartoe onderstaand webformulier in. U kan de pdf dan afdrukken en aan de begunstigde schenken. Deze kan vervolgens de code opgeven in een aan ons gerichte email (aan besteldienst@7cq.be) en mag daarbij dan vijf “7CQ steden” uitkiezen in een uitvoering naar keuze.

De pdf’s van de wandelingen worden dan vrij van kost aan de begunstigde toegestuurd via een reply.  

De 24 EUR betaalt u via overschrijving binnen de 3 dagen na ontvangst van de gevraagde geschenkenbon (alle gegevens zitten daartoe bij de email die wij toezenden).

Promowandelpakket 1:  
DE ARDENNEN../Promopakketten/Ardennen.html
Promowandelpakket 2:
DE ZEE../Promopakketten/De_Zee.html
Promowandelpakket 3: 
VLAAMSE KUNSTSTEDEN../Promopakketten/Vlaamse_Kunststeden.html
Overzichtskaart../Overzichtskaart/Overzichtskaart.html
Origineel verjaardagscadeau of kerstcadeau?
Schenk een 7CQ
Geschenkenbon../Groepen_NL/Groepen_NL.html